16 Şubat 2019 Cumartesi

Gelecek Geldi ! Kazandıran, Olumlu Gelecek Planlama ve Yeni Döneme Uyum Sağlama Destek Hizmetleri Sunuyoruz...

BDM Ajans, yeni nesil iş yapış şekilleri ile daha verimli şirketler, kazandıran iş birlikleri ve mutlu çalışanlar oluşturmak amacı ile kurulmuş bir platformdur. 
Bilgi ve bilgili insan her yerde, ülkemizde genç ve nitelikli nüfus olarak oldukça güçlüyüz. Ancak, tüm dünyamızı etkileyen hızlı ve yoğun değişime kendimizi alıştırmakta, yada rolümüzü seçmekte , kendi oyunumuzu kurup, oyun lideri yada ekip üyesi olmayı başarmakta zorlanıyoruz.

Bilgili olmanın gerekli ama  yeterli olmadığı bu durumu sorgular iken, Rolf JENSEN’ın DÜŞ TOPLUMU adlı kitabı 2005 yılında elime geçti.
Bilgili olmakdan , bilgeliye geçişin zorunlu olduğunu artık görebiliyorduk. O günlerde iç sesimin söylemekte olduğu geleceğe dair pek çok öngörüyü burada bulmak, bu gün ise pek çok öngörünün gerçekleştiğini görmek amaçlarım konusunda da farkındalık sağlamıştı.
Değişim döneminde kolaylaştırıcı, yenilikçi destek konuları daima öncelikli konularımızdan oldu.Benzer düşüncedeki iş ortaklarımın da yer aldığı BDMAjans yenilik- inovasyon (dolayısı ile artacak rekabet gücü için ) için bir mekanizma oluşması, ülkemizde bir domino taşı etkisi yaratması amacıyla kurulmuştur.

İş dünyası, piyasadaki gelişmeleri anlamak isteyenler , piyasanın kendisi, tüketiciler ve çalışanlar bilgi toplumuza takılıp kalmadan geleceğin yenilikler dünyasına yelken açabilirler. Önümüzdeki on yıl içerisinde, ortaya çıkacak ürünlerin henüz % 80 ‘ i henüz oluşturulmamış . Bu da demektir ki, yapılacak çok işimiz var J .Yeni ürün ve hizmetlerin ortaya çıkış hikayelerini iyi analiz ederseniz, düşlerinizin ne kadar para ettiğini daha iyi anlayacaksınız.

Düşleyenler ve tasarlayanlar ile düşleri hayata geçirenleri ( makers-makerları J) bir araya getirmek , onlara uygun bir platform sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.
Bunun için yapacağımız ( eğitim, yaratıcılık atölye çalışmaları, beyin fırtınalarını içeren) çalışmalar güzel bir gelecek için olacaktır.

Herşey daha iyi olabilir diyenlerle buluşmak dileği ile …

Sevgiler
Gelişim Yönetimi Danışmanı
Münevver OLCAYSOY
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BİLGİ TOPLUMUNDAN DÜŞ TOPLUMUNA GEÇİŞ BAŞLADI

  Merhaba,  2004 yılından itibaren devam eden , kurumsal gelişim yönetimi çalışmalarımi  www.bdmajans.com sayfamıza aktarmis bulunuyorum. Bu...