21 Ocak 2018 Pazar

İnovasyon ve Gelişim Yönetimi Üzerine...

2018 yılının daha iyi, daha verimli ve mutlu olması için yeni umutlar ve dilekler ile yeni yıla girdik. Genellikle, Ocak ay ' ı geçmiş yılın değerlendirmelerinin ve devam eden işlerin yeni bir bakış ile değerlendirildiği,Şubat ise harekete geçildiği ay oluyor.İnsan doğasındaki daha iyiye,daha güzele,mükemmele olan özlem daha iyi sonuçlar için her daim bizi motive etmektedir. 

Geçmiş yılların tecrübeleri ile ben ve çözüm ortaklarım ile daha faydalı hizmetler için bir çok entegre hizmeti kapsayan, bütünleşik bir " İnovasyon ve Gelişim Programı" sunmaya karar verdik.Bir yada birkaç programdan faydalanılabileceği gibi, kuruma yada kişiye özel bir gelişim programı hizmetinden de faydalanabilirsiniz. 

INOVASYON ve GELİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA ;

- Mevcut durum değerlendirmesi
- Olumlu ve verimli gelecek planlama, hedef belirleme
- Kişisel Gelişim Programları ( Koçluk hizmetleri, İngilizce dil gelişim eğitimi )
- Kurumsallaşma ve Stratejik Planlama
- Kuruma özel iş takip ve destek hizmetleri 

Program süresince, hizmet verilecek kişi ve kurum sayısı sınırlıdır. Minimum hizmet alımı dört ay olarak belirlenmiştir.Dört ay sonunda yıllık anlaşmalar yapılabilmektedir. Haftalık yüzyüze görüşmeler ve/veya online görüşmelerle program yürütülecektir. 

Daha çok kazandıran yenilik ( İnovasyon )  ve gelişim için görüşmek dileği ile...

İlgilendiğiniz konuları ve iletişim bilgilerinizi mail ile adresimize bildirdiğiniz takdirde, sizinle iletişime geçilecektir.

e:mail : munevverolcaysoy@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BİLGİ TOPLUMUNDAN DÜŞ TOPLUMUNA GEÇİŞ BAŞLADI

  Merhaba,  2004 yılından itibaren devam eden , kurumsal gelişim yönetimi çalışmalarımi  www.bdmajans.com sayfamıza aktarmis bulunuyorum. Bu...